top of page
360 GRADEN VR TOUR

Berger Fotografie gaat verder dan alleen de standaard fotografie. Bij elke pakket wordt er hoogwaardige 360 graden foto's geleverd van elke ruimte die makkelijk op Funda zijn te plaatsen. Funda maakt hiervan een 360 graden virtuele tour. Het is alsof de potentiële koper zelf in de woning staat. Met de volledige vrijheid om elke ruimte te bekijken. Al ‘wandelend’ door de woning krijg je een goed idee van de indeling en de grootte van de woning, ook als hij het object niet fysiek kan bezoeken. Een afspraak op locatie is niet langer meer nodig terwijl de 360 graden virtuele tour een mooie marketingtool is om op social media en Funda te gebruiken.

 

Waar je de bijzondere details van een woning normaal gesproken tijdens een fysieke bezichtiging bespreekt, kunnen deze nu in Funda aan de virtuele tour worden toegevoegd met info hotspots. Met deze hotspots kan er aangeven worden waar de de CV ketel staat, waar de aansluiting voor de wasmachine is, welke soort vloer er ligt of bijvoorbeeld het merk keuken apparatuur aangeven. 

Meer informatie hoe je 360 graden foto's toevoegt met hotspots in Funda klik hier!

Een nieuwe extra functie is de Matterport 360 graden virtuele tour in Funda. Matterport is een tool waarmee een gedetailleerde 3D-scan van een woning wordt gemaakt. Deze scan biedt de kijker drie verschillende manieren om een woning te bekijken: als virtuele tour, 3D-plattegrond en als dollhouse (poppenhuis), een interactieve dwarsdoorsnede van de woning. 

Lees hier de voordelen waarom Matterport een interessante tool kan zijn.

 

Matterport 360º VR tour

  • Geschikt voor plaatsing op Funda, social media en eigen website

  • Ondersteuning van VR-bril bijvoorbeeld Google Cardboard en smartphones/tablets;

  • Mogelijkheid om ruimtes te meten met de laserscan

Nu ook beschikbaar op Funda
Funda-oo3gx44mltp2xv46kacepwpwco3k8f2dt5

Je kunt gemakkelijk 60 kijkers ontvangen in één weekend.... meer.

bottom of page