top of page
FOTOGRAFIE

"Een creatieve blik met de juiste focus"

Neem contact op voor meer informatie!

360 GRADEN FOTOGRAFIE

Als makelaar kan je je goed onderscheiden met 360 foto's van elke ruimte. De kijker wordt meegenomen van ruimte naar ruimte, en kan daar 360 graden om zich heen kijken. De 360 graden foto's zijn te bekijken op ieder apparaat: computers, tablets, smartphones en met virtual reality brillen. Ook kom je hoger in de ranking bij Funda als je 360 graden foto's plaatst.

Virtual Reality Device
Hoogtefoto Bloemgaarde 24-0008.jpg

HOOGTE FOTOGRAFIE

Hoogtefotografie is de perfecte aanvulling bij de woningpresentatie. Het perceel wordt overzichtelijk in beeld gebracht waardoor je beter inzicht krijgt van de omgeving, tuin en privacy.

24.jpeg

VASTGOED FOTOGRAFIE

Sfeervolle foto’s zijn essentieel om jouw woning of vastgoedproject optimaal te presenteren. Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel in beeld brengen van jouw perceel. Op locatie besteden wij veel aandacht aan de presentatie en de uiteindelijke compositie van de foto. De foto’s worden professioneel nabewerkt en er wordt veel aandacht besteed aan de belichting. Niet alleen een hoofdfoto met een mooie blauwe lucht is uitnodigend, maar ook avondfoto’s kunnen een uniek perspectief bieden van jouw woning.

bottom of page