top of page
Zoeken

Huis verkopen? 3 Verkoopstyling tips!

Bijgewerkt op: 7 jan. 2021

Ben jij klaar voor de fotograaf? Zorg er dan voor dat je huis mooi gestyled is. Een huis waarvan de styling in orde is, spreekt aan. Je hoeft niet door de inrichting heen te kijken en je ziet jezelf er al wonen. Kijk zelf maar eens op Funda, welke huizen spreken jou het meeste aan? De eerste indruk moet de beste zijn!


Aan de hand van een paar simpele verkoopstyling adviezen maak je je woning nóg aantrekkelijker voor potentiële kopers.

1. Creëer meer ruimte in je huis.

Creëer zichtlijnen, plaats geen meubels na de deuropening of midden in de woonkamer. Haal alle obstakels weg zoals teveel meubels en overbodige spullen. Zo maak je het vloeroppervlak optisch groter en bewegen potentiële kopers zich makkelijker door de woning. Sla te veel aan spullen tijdelijk op in een gehuurde box.


2. Straalt de slaapkamer rust uit?

Ruim alle persoonlijke spullen weg en houd het op de nachtkastjes rustig. Laat maximale ruimte zien, plaats niets onder het bed, achter de deur op bovenop de kast. Hierdoor lijkt de kamer kleiner. Maak de bed netjes op en zorg dat het kreukvrij is. Voorkom drukke designs. Zet gordijnen open en haal een zeem over de ramen. Zet een lampje aan voor de sfeer.


3. Is de toilet en badkamer schoon en opgeruimd?

Haal alle persoonlijke spullen, badproducten en schoonmaak spullen uit het zicht. De badkamer en de toilet zijn de kleinste kamertjes in een woning en teveel spulletjes leiden al snel af. Ten slot maak alle tegels, wanden en kranen kalkvrij.


De finishing touch, zet een bosje bloemen op tafel, veeg de stoep, haal de auto voor de deur weg, verwijder onkruid en dode planten uit de tuin.


Ben je er klaar voor? Laat de fotograaf maar komen...


Heel veel succes met de verkoop!
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page